درمان اسید معده ( ترشی معده )

اسید معده یکی از اجزای اصلی شیره معده است. یک انسان بالغ ۲ تا ۳ لیتر شیره معده تولید می کند. شیره معده یک مایع گوارشی اسیدی و رقیق است که به وسیله غده های موجود در دیواره داخلی معده ترشح می شود.از جمله موادی که در این شیره وجود دارد ، هیدروکلریک اسید است.

علل ترش کردن معده

غذاهای تحریک کننده معده مانند چای زیاد و پر رنگ ، کلر موجود در آب ، چیپس ، قهوه ، سیر ،ترشی ، میوه های ترش ، آبغوره ، آب زیاد ، مصرف مایعات بین غذا ، سس ها  ، استرس ، شل شدن دریچه ورودی مری به معده ، یبوست ، داروهای درمان فشار خون

 

اگر اسید معده بیش از حد ترشح شود نیاز به درمان دارد که درمان های زیر در طب سنتی و اسلامی برای اسید معده ذکر شده است :

نسخه درمانی طب اسلامی برای اسید معده یا ترشی معده(تبریزیان)

عسل + سیاه دانه

مرکب ۲ (زنجفیلات)

آرد گندم

چای زنجفیل

داروی جامع + زیره

 

نسخه دو

روغن گل سرخ و سرکه هر روز ۲ قاشق روزغن گل سرخ و ۱٫۵ قاشق سرکه را مخلوط کرده میل کنند در صورتی که نتواند باید قطره قطره بخورد و لو اینکه ۳ ماه طول بکشد.

نسخه ۳

یک قاشق چای خوری از پودر شنبلیله را بجوشانید و ناشتا بنوشید بعد از آن یک قاشق غذاخوری عسل بخورید.

نسخه ۴

یک لیوان ماست محلی که یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه شده باشد آن را روزانه سه بار بنوشید ، اسید معده را به شدت کاهش می دهد و دیگری اثری از ترشی معده نخواهید دید.

نسخه ۵

مصرف ارده و خرما نیز برای درمان اسید معده مفید است. و هم باعث قوت می شود. و درمان عطش و تشنگی زیاد است.

نسخه ۶

سیاه دانه را نیم کوب کرده و بلافاصله با عسل مخلوط کند و صبح ناشتا یک قاشق و موقع خواب یک قاشق مرباخوری میل کند.

ترش کردن معده

ترش کردن معده

درمان اسید معده ( ترشی معده )
امتیاز خود را ثبت کنید

ارسال دیدگاه