نمک طبیعی (دریا ، سنگ نمک) یا نمک تصفیه شده ؟!

تولیدکنندگان نمک با استفاده از روش‌ های تصفیه، نمک را از مواد معدنی تهی و سپس افزودنی‌ هایی (مثل آلومینیوم) به آن اضافه می‌ کنند تا محصول را خشک کنند و سپس در درجه حرارت حدود ۱۲۰۰ درجه ، حرارت می‌ دهند. به دلیل تخریب نمک، ید با یدید پتاسیم در مقادیر بالقوه سمی جایگزین می‌ شود. سپس نمک با دکستروز ثابت شده و به رنگ ارغوانی درمی‌ آید . در نهایت با استفاده از مواد سفید کننده به رنگ سفید تبدیل می‌ شود! حالا شما نمک طبیعی را به نمک تصفیه شده ترجیح نمی‌ دهید؟

نمک دریا

نمک دریا

نمک طبیعی (دریا ، سنگ نمک) یا نمک تصفیه شده ؟!
امتیاز خود را ثبت کنید

ارسال دیدگاه